Hermione Weasley Admin
Broj poruka : 690 Godina : 27 Lokacija : Forest Posao : Zamenica direktora Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Horor Filmovi Sre Jul 15, 2009 5:56 pm | |
| | |
|
Little J@ne Riddle 2 godina
Broj poruka : 42 Godina : 28 Lokacija : U raju kod moje Astre...! Datum upisa : 11.06.2009
| Naslov: Re: Horor Filmovi Sre Jul 15, 2009 8:03 pm | |
| Moj omiljeni horor je "Vrisak", ne preporucujem ga onima sa slabim srcem, cini mi se da nije preporucen ni mladjima od 16 god. Super je, ima jedna mrtva baba kojoj su pre odsekli jezik jer je videla kako joj sina(valjda) ubijaju i ona ima pooooono lutaka i ona napada i ubija sve koji vrisnu kada je vide, tj. ne ubije ih nego im iscupa jezik bas kao sto su i njoj, a ako ne vrisnes onda ti se onako unese, priblizi skroz licu, a kada je vidis, uffffff, bolje da je nisi ni video... Pa dosta sam vam pricala, pogledajte film....!!!! | |
|
Virginia Angela Weasley Profa
Broj poruka : 687 Godina : 27 Lokacija : U nekom mom svetu.. Posao : Pisac Datum upisa : 09.01.2009
| Naslov: Re: Horor Filmovi Čet Jul 16, 2009 1:32 am | |
| Hahah..Ja znam neki horor sa lutkama..Samo sam njega i gledala..Ne volim horore..Lutke ubijaju..Evo jedine scene sto se secam.. Muz i zena su zajedno ziveli i jednog dana im stigne neki kovceg.I oni otvore i vide lutku.I ona prica.I stave je u spavacu sobu.Ode zena na posao,ili u kupovinu,tako nesto,i kada se vratila nema joj muza.Ona ode u spavacu sobu da vidi je l' tamo,kad ono nesto ispod pokrivaca,ona kao sva srecna :,,Oh,you are there'' i krene da otkrije kad lutka iskoci sva krvava,a muz joj lezi isto krvav na krevetu.. | |
|
Minerva Mekgonagal
Broj poruka : 3 Godina : 24 Lokacija : tamnica Posao : profesor napitaka Datum upisa : 14.11.2010
| Naslov: Re: Horor Filmovi Ned Nov 14, 2010 10:41 pm | |
| ja sam gledala evo jedne scene ono su ono gde je pepeo pec i poceli su otvarat kad ono sikoci kostur!! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Horor Filmovi | |
| |
|